Katty Admin
Število prispevkov : 953 Age : 31 Location : Celje Registration date : 27/07/2008
| Naslov sporočila: Se gre fantom res samo za seks? Sre Feb 25, 2009 3:22 pm | |
| Kaaj mislite punce.. da se gre vsem fantom samo za sex?
Js bom rekla tkoleee. Po mojeem mnenju se gre večini za seks. Redki se najdeejo ko nimajo babe sam za pof****. In moj je edn izmed teh redkih k se mu negre sam zato. mi je to dokazuu in ja. js sm praw srečnaa. Unga k sm mela pa pred tem k ga mam zdeej. unmu se je šlo pa sam za fuk ijaaa. | |
|
princess* Začetnik/ca
Število prispevkov : 37 Registration date : 24/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Se gre fantom res samo za seks? Sre Feb 25, 2009 7:32 pm | |
| Jap se strinjam z tabo. To se že večina punc zaveda ko ne upa rečti NE fantu če še ne želi sexat z njim, ker misli da je več ne bo imel rad.. Torej, mislim da ljubezen ni samo sex. To je samo tisti vrhunec ko ga lahko par doživi. Nekateri fantje pa so samo glasni, in pol se hvalijo kolko punc so podrli .. taki ko se to hvalijo vam povem da so sigurno še devičniki ( lastne izkušnje ) . Bo jih že minlo Mejte se radi :* | |
|
čurly Začetnik/ca
Število prispevkov : 25 Age : 32 Location : celje Registration date : 12/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Se gre fantom res samo za seks? Pet Mar 13, 2009 1:11 am | |
| | |
|
TJAŠA13G Dreamer
Število prispevkov : 645 Age : 30 Location : kisovec Registration date : 28/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Se gre fantom res samo za seks? Čet Mar 19, 2009 4:29 pm | |
| heii ja kot je katty že rekla obstajajo izjeme(eno izmed izjem mam tud jštt) večina se jeim pa gree | |
|
eboran Start*
Število prispevkov : 2 Age : 32 Location : Ljubljana Registration date : 25/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Se gre fantom res samo za seks? Tor Avg 25, 2009 1:23 am | |
| ne moreš vse v isti koš metat :S jst mislm da ni vsem... | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Se gre fantom res samo za seks? | |
| |
|